jún. 29., Szo

|

Mandulaliget Főzőiskola

ÚJ! Energizáló reggelik - mindenkinek

IR-barát

Registration is Closed
See other events
ÚJ! Energizáló reggelik - mindenkinek

Időpont & Helyszín

2019. jún. 29. 10:00 – 13:00

Mandulaliget Főzőiskola, Budapest, Fehérvári út 89-95. L. ép. Fsz., 1119 Hungary

Bővebben az eseményről

Akik nem szeretnek reggelizni, ezután ez lesz a nap fénypontja!

Ezen a tanfolyamon megmutatjuk Neked, hogy mekkora mítosz az, hogy “nemvagyokreggelizőtípus” és megoldásokat mutatunk a “nincsidőomreggelizni” társaságnak! Bevált receptek, tuti tippek az előkészítéshez, fagyasztáshoz, tároláshoz, a gyors megvalósítás érdekében! Gelencsér Adrienn dietetikusunk egyik főszabálya, hogy reggelizni kell! “Reggeli órákban a legrosszabb MINDENKINÉL az inzulinérzékenység, így az alfája omegája az egész napunknak a reggeli. Ha reggel, időben, egy kifogástalan összetételű étellel indítunk, akkor egész napra stabil vércukor és inzulin háztartást kapunk.” Nem titok, hogy a reggeli elhagyása, csökkenti a koncentrációs képességünket, negatívan hat az anyagcserénkre, azaz hamarabb hízunk, jojózunk és hajlamosabbak leszünk inzulinrezisztenciára, később akár a cukorbetegségre is. Ahogy egy autós kalandtúrára sem indulunk el üres tankkal, úgy a testünket se zsigereljük ki azzal, hogy a reggeli indulás előtt nem adunk neki üzemanyagot!

Adrienn pontosan tudja, hogy milyen “típusú” “reggelizők” és “nemreggelizők” vannak, gondolt is mindenre és mindenkire a menü összeállításnál.

Nézzétek csak!

Ínyenceknek: mediterrán csiga, vitalizáló saláta, amikor nehéz napod lesz jól jön az energia: csicserilepényes szendvics gazdagon, étvágytalanoknak, rossz evőknek muffin boost az ajánlatunk, expressz zsemlét hozunk az elfoglaltaknak és granola to go a mindig rohanóknak. Végül belga waffle variációk a villásreggelikhez.

Menü:

 • mediterrán csiga, vitalizáló saláta
 • csicserilepényes szendvics gazdagon 
 • muffin boost 
 • expressz zsemle
 • granola TO GO
 • belga waffle variációk, házi krémekkel édesen és sósan

Várunk Téged is!

Jegyek

Ár

Menny.

Összesen

 • Jegy

  Ft14,800

  Ft14,800

  0

  Ft0

Összesen

Ft0

Osztd meg másokkal is!