jún. 21., P

|

Mandulaliget Főzőiskola

Mindent a hozzátáplálásról - START!

tanulj a Kiskanál Kommandó szakértőjétől

Registration is Closed
See other events
Mindent a hozzátáplálásról - START!

Időpont & Helyszín

2019. jún. 21. 16:00 – 19:00

Mandulaliget Főzőiskola, Budapest, Fehérvári út 89-95. L. ép. Fsz., 1119 Hungary

Bővebben az eseményről

Kedves Anyuka, Apuka, Nagyszülő, Gondviselő, Nektek szól következő workshopunk!

Mindent a hozzátáplálásról - első rész

Közeledik a hozzátáplálás! Tudjuk, hogy elvesztél az információhalmazban. Tudjuk, hogy számodra a legfontosabb a hozzátáplálás során is a Gyermeked/Unokád! Viszont Te már nem tudod, mit tegyél, hiszen mindenki mást tanácsol, senkinek nincs Rád ideje erről beszélgetni! Talán nincs is kedved, időd, tehetséged főzni. Gyere el, segítünk Neked!

Új workshop-sorozatunkban, végigvezetünk a hozzátápláláshoz kapcsolódó témákban: az elmélettől egészen a gyakorlatig.

A foglalkozást Lukasz Rebeka vezeti. Rebeka dietetikus és Anya, szülő-csecsemő kapcsolatdiagnosztika hallgató, a “Kiskanál Kommandó“ projekt alapítója, akinek idén jelent meg hozzátáplálással foglalkozó könyve a szülők számára. A művet kiváló szakember gárda fémjelzi, így biztosítva annak hitelességét és komplexitását. 

Rebeka szerint: A Gyermekünk lelki fejlődése épp olyan fontos ebben az időszakban, mint az, hogy mit adunk neki enni. A kettő szorosan összefügg, ezért tőle nem csak recepteket és konyhai praktikákat fogsz hallani! Alapelve, mely átadása a workshopjainak célja:

"Nézz a Gyermeked szemébe, és mondd el neki: “Szeretlek, és elfogadlak olyannak, amilyen vagy!” Ennek vajon mi köze a hozzátápláláshoz? Az, hogy ha ezt az elvet vallod, elkerülhető a hozzátáplálással összefüggő problémák zöme!"

Gyere el, és tudd meg, hogy a hozzátáplálás során mi a Gyermeked, és mi a Te feladatod! Készüljünk fel együtt elméletben és gyakorlatban egyaránt! A workshop végén megtanítunk arra, hogyan tudsz otthon is gyorsan, egyszerűen megfelelő ételeket készíteni Babád számára már az első pillanattól kezdve!

Kinek ajánljuk?

Kismamáknak, Apukáknak, Nagyszülőknek, akik szeretnének előre tájékozódni. Azoknak, akiknél lassan kezdődik a hozzátáplálás (0-6 hónap közötti kisgyermeke van), és akiknél már ugyan elkeződött pár hete, de úgy érzik, segítségre szorulnak. Kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Menü:

 • Vaníliás banánkrém mangószósszal
 • Bébi fish'n'chips
 • Almás pite püré

Jegyek

Ár

Menny.

Összesen

 • Jegy

  Ft8,900

  Ft8,900

  0

  Ft0

Összesen

Ft0

Osztd meg másokkal is!