jan. 13., H

|

Mandulaliget Főzőiskola

Mindenmentes pékség

glutén,- tej,- tojás- és cukormentes alaptanfolyam

Registration is Closed
See other events
Mindenmentes pékség

Időpont & Helyszín

2020. jan. 13. 18:00 – 22:00

Mandulaliget Főzőiskola, Budapest, Fehérvári út 89-95. L. ép. Fsz., 1119 Hungary

Bővebben az eseményről

Garantáltan mentes és friss, gőzölgő, mennyei finomságok! 

Téged is lebilincselnek a gasztroshow-k és gasztrobloggerek tökéletesen és könnyedén elkészített csodái? És csak próbálkozol hiába, nem sikerül, nem ízlik és csak a macera meg a kidobott alapanyag élménye tántorít el a mentes péksütik készítésétől?  Tudod-e, hogy van számodra megoldásunk? Lélegzetelállító konyhatündér lehetsz és remek gasztrofotód az újonnan, profi fotós által kialakított fotósarkunkban készülhet!  

Ezen a tanfolyamon a legjobb recepteket, a tudást, az ízeket és a hangulatot Vásony-Dékei Zóra, dietetikus és Gelencsér Adrienn, dietetikus és coach biztosítja Nektek! Zóra és Adrienn a konyhánk menedzserei is egyben, a diétázás minden gondját és örömét saját életükből ismerik, hiszen Zóra gluténérzékeny, Adrienn pedig régóta gyakorló inzulinrezisztens, PCOS-s, szakterülete kezdetektől a táplálékallergia is. 

KULISSZATITKOK A MENÜRŐL  

Közkívánatra került bele egy megunhatatlan alap, igazi, házi cipó, egy szénhidrátcsökkentett formakenyér, ami csupán annyira szénhidrát csökkentett, hogy inzulinreszisztensek és cukorbetegek is be tudják illeszteni az étrendjükbe! A klasszikusokból pedig az elmaradhatatlan kakaós és fahéjas csiga, úgy ahogy azt kell, kelt tésztából! Azt is megtanítjuk Nektek, hogy csinálhattok túrós batyu helyett “túrós” batyut, majd ráadásnak kedveskedünk egy vészhelyzetben, időhiányban is pikkpakk elkészíthető zsemlerecepttel.  

Nincs mit tenni, jönnöd kell!  

Várunk szeretettel,  Zóra és Adrienn

Menü: 

 • házi cipó
 • szénhidrátcsökkentett kenyér
 • kakaós és fahéjas csiga
 • "túrós" batyu
 • villámgyors zsemle

Oktató januárban: Vásony-Dékei Zóra, dietetikus

Jegyek

Ár

Menny.

Összesen

 • Jegy

  Ft15,500

  Ft15,500

  0

  Ft0

Összesen

Ft0

Osztd meg másokkal is!