jún. 28., P

|

Mandulaliget Főzőiskola

Diétás vacsoracsodák

30-40 g szénhidráttartalommal

Jelentkezés lezárva
Megnézem a többi eseményt
Diétás vacsoracsodák

Időpont & Helyszín

2019. jún. 28. 18:00 – 21:00

Mandulaliget Főzőiskola, Budapest, Fehérvári út 89-95. L. ép. Fsz., 1119 Hungary

Bővebben az eseményről

Vacsoraötletek kenyér nélkül, inzulinrezisztenseknek is!

Lehetünk akármilyen kreatív tündérek a konyhában, mikor estefelé hazaesünk a munkából, az energiánkból és az időnkből nekünk is csak a jól bevált szendvicsre és feldarabolt paradicsomra futja… Unalmas megoldás, de nincs mit tenni – gondoltuk eddig. Aztán ahogy egyre többen kérdezték, hogy – mit ajánlunk vacsorára, kenyér helyett? – milyen könnyű, de megfelelő szénhidráttartalmú ételeket lehet enni esténként a nyári melegben? – hogy lehet a vacsora egyben fogyókúrás és inzulinrezisztencia-kompatibilis is?

Összedugtuk a fejünket és összeállítottunk egy olyan menüsort, amit a kedvenc, jól bevált salátáink ihlettek: ezeket turbóztuk fel úgy, hogy egy-egy fogás szénhidráttartalma 30, illetve 40 gramm legyen. Így tökéletesek egy nyár végi estére: gyorsan elkészíthetők, könnyűek és egyben laktatóak is!

Kevés zöldséget eszel? Ha napközben nem tudsz elég zöldséget enni, érdemes legalább vacsora idején pótolni a lemaradást. A tanfolyamon készülő ételekkel a napi zöldségszükséglet nagy részét fedezni tudod. A receptekhez sok-sok zöldséget használtunk (olyan méltatlanul mellőzötteket is, mint a karalábé, a csicsóka vagy a spenót). Nézz be hozzánk, és hozd ki belőlük te is a maximumot!

Fogyni szeretnél? Ahhoz, hogy szervezeted jól működjön, hogy éjjel ne legyél rosszul és másnap könnyen induljon a reggel, fontos, hogy vacsorára is megedd az ajánlott szénhidrátmennyiséget (ez általában 30-40 gramm lassan felszívódó szénhidrátot jelent). Ha az esti szendvicsek helyett a tanfolyamon készülő IR-kompatibilis zöldséges vacsorákat választod, megspórolhatod a felvágottak, szendvicskrémek zsírtartalmát és csökkentheted a kalóriabeviteled is!

A kurzust a 160 grammos diétában jártas Gelencsér Adrienn dietetikus vezeti, aki a finom receptek mellett hasznos tanácsokkal is ellát a tanfolyamon.

Jegyek

Ár

Menny.

Összesen

  • Jegy

    Ft14,800

    Ft14,800

    0

    Ft0

Összesen

Ft0

Osztd meg másokkal is!