febr. 21., P

|

Mandulaliget Főzőiskola

Daganatból gyógyulók étrendje

sejtvédő, roboráló ételek

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Daganatból gyógyulók étrendje

Időpont & Helyszín

2020. febr. 21. 17:00 – 20:00

Mandulaliget Főzőiskola, Budapest, Fehérvári út 89-95. L. ép. Fsz., 1119 Hungary

Bővebben az eseményről

Daganatból gyógyulók étrendje

Judit főzőtanfolyamát ajánljuk minden érintetteknek, családtagoknak, hogy a gyógyulás ideje alatt tudatosan összeállított, tápláló, mégis finom és szívesen fogyasztott ételeket készíthessenek.

Kisa Judit így vallja "Hiszem, és tanítom, hogy könnyebb a dolgunk, mint gondolnánk, a megoldás egyszerű és nagyszerű: minél jobban megismerjük testünk felépítését, az étkek és működésünk összhangját, annál magabiztosabban eszünk és főzünk nap mint nap…"

Mit tegyünk, mivel segíthetünk szervezetünknek?

A betegség diagnosztizálása után nagyon sok ember életében fontossá válik, hogy az eddigi evést („bekapok” valamit, és rohanok tovább), táplálkozássá változtassa. Sokan hajlamosak egy-egy szélsőséges irányzat alá vetni magukat, míg vannak, akik egyszerűen csak ilyen-olyan helyről kapott információkból próbálnak valamit tenni testükért. Fontos kérdéssé válik tehát, hogy mit egyek? Hogyan csináljam?

Ez persze odafigyelést, idő, energia és (esetleg pénzügyi) befektetést is kíván. A pozitív hatása azonban egyértelmű! Sajnos probléma esetén azonban hajlamosak vagyunk a szélsőségekre, amit még egy darabig be is tud fogadni testünk, mert nem kapja meg előző szokásaink terheléseit, azonban az egyensúly beállta után ugyanolyan teherré válik, mint előző rossz beidegződéseink. Ne hagyjuk magunkat félrevezetni a szélsőséges táplálkozási irányzatokkal.

Tanfolyamunk során ízelítőt adunk élelmiszereink sejtvédő hatásairól, melyek pozitív tulajdonságait számos kutatás is alátámasztja.

Menü:

 • Főtt-nyers leves
 • Kukoricás túrógaluska 
 • Brokkoli pürével és ízletes hallal vagy sajttal tálalva
 • Desszert: banános csokikrém

Várunk Mindenkit, aki érintett a témában akár saját maga, akár közeli hozzátartozója által!

Jegyek

Ár

Menny.

Összesen

 • jegy

  Ft14,800

  Ft14,800

  0

  Ft0

Összesen

Ft0

Osztd meg másokkal is!