ÉLMÉNY AJÁNDÉKBA!

 Eredeti ajándékot keresel? Olyat, ami hasznos is? Vásárolj szeretteidnek Mandulaliget utalványt, amely bármelyik főzőtanfolyamon beváltható. 

Az utalvánnyal megajándékozhatod a párodat, aki nem tud megbarátkozni a teljes kiőrlésű gabonákkal, a rokonodat, aki azt hiszi, összedőlt a világ, mikor kiderült, hogy diétáznia kell, a barátnődet, akinek minden vágya, hogy egészséges házi kenyeret süssön, de nem mer egyedül belevágni.

Tanfolyamaink korra és nemre való tekintet nélkül mindenkinek ajánlhatók, aki egészségtudatosan, az étkezésre odafigyelve szeretne élni. 

Az ajándékutalványok e-mailben rendelhetők meg, az info@mandulaliget.com címen.

Az utalvány ára 15.500 Ft, amit utalással kell fizetned.

Az utalványok a Mandulaliget weboldalán meghirdetett bármely tanfolyamon beválthatók, a vásárlástól számított 6 hónapon belül.

Az utalvány 1 főre szól, és a www.mandulaliget.com weboldalon meghirdetett bármely tanfolyamon beváltható, egy alkalommal, a vásárlástól számított 6 hónapon belül. Amennyiben az utalvány ez időn belül nem kerül felhasználásra, a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Az utalvány érvényességi ideje nem hosszabbítható.

Az ajándékutalvány tulajdonosa az utalványon található kód megadásával, online tud jelentkezni az általa kiválasztott tanfolyamra.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.